Склянка води з лимоном уранці: користь для людського організму

Склянка води з лимоном вранці є важливим складником гарного самопочуття на цілий день. Які ж корисні властивості має цей напій?

Виведення токсинів

Якщо зранку випити теплу воду з лимоном, це допоможе очистити організм, вивести з нього шкідливі речовини. Окрім того, такий напій допоможе поліпшити роботу органів шлунково-кишкового тракту, прискорити метаболізм і схуднути.

Зміцнення імунітету

Лимон багатий на вітамін С. Середній цитрусовий містить близько 83 міліграм вітаміну С. Це допомагає зміцнити захисні сили організму, а також підвищує його здатність протистояти вірусам.

Покращення стану шкіри

Тепла вода з лимоном є чудовим засобом для поліпшення стану шкіри. Лимонний сік виводить шлаки й токсини з організму, а вітамін С перешкоджає появі зморшок і передчасному старінню шкіри.

Насичення організму антиоксидантами

Лимонний сік, який містить в собі потужні антиоксиданти, відмінно нейтралізує негативну дію вільних радикалів на організм. Завдяки цьому знижується ризик розвитку серцевих захворювань, діабету й інсульту, а також появи злоякісних пухлин.

Стимулювання травлення

Напій буквально "будить" печінку та запускає процеси травлення. Для сильнішого ефекту можна додати в лимонну воду м'яту.

Примітка. Якщо є захворювання шлунково-кишкового тракту або будь-які інші хронічні захворювання, важливо порадитися з лікарем.

Читайте також