Ціни на велосипеди у Рівному: вартість нового та вживаного транспорту

Ілюстративне фото

Влітку немає нічого кращого, ніж проїхатися з вітерцем на велосипеді. Саме в теплу пору року цей вид транспорту набирає популярності серед українців. Багато громадян свідомо відкидають пересування громадським транспортом у літню пору і користуються двоколісними.

Які ціни на велосипеди у Рівненській області, вирішили дізнатися журналісти "Рівне Медіа".

До прикладу, на сайті всеукраїнської мережі з продажу велосипедів "Veliki", яка доставляє запчастини, велосипеди та аксесуари по всій країні, вказано найменування товарів, які останніми замовляли мешканці Рівного.

Отож, серед них - велосипеди вартістю від 3889 гривень до 19200 гривень. У першому випадку  - це дитячий  велосипед рожевого кольору. Найдорожчий варіант - Велосипед Liv STP 20.

В середньому придбані велосипеди обійшлися покупцям у 5-8 тисяч гривень.

У гіпермаркеті "Епіцентр" вартість дитячих велосипедів стартує від 2400 гривень. 

Що стосується двоколісних для дорослих, то тут ціни починаються з 5 тисяч гривень і вище.

На популярному сайті оголошень ОЛХ є також великий вибір вживаних велосипедів.

Тут вартість різноманітна - залежить від моделі, стану, компектації, марки виробника.

Отож, дитячий велосипед можна придбати за 1000 гривень у гарному стані. Чим краще оснащений транспорт, тим вища ціна. Також враховуються зовнішні пошкодження двоколісного.

Підлітковий велосипед обійдеться у 5 тисяч гривень і більше. Однак, є дешевші варіанти з певними пошкдженнями.

Середній діапазон цін на дорослі велосипеди коливається від 1500 до 10 тисяч гривень. Однак, продавці пропонують старі велосипеди від тисячі гривень за одиницю.

Гірські велосипеди вартують від 8 тисяч гривень до 10. Є варіанти з кращою комплектацією, які коштують дорожче. На ціну також впливає виробник.

Окрема категорія - велосипеди з Європи - від 1500 гривень до 2000 гривень. Продавці пропонують на вибір декілька моделей велосипедів, привезених із європейських країн.

Читайте також