У Дніпрі затримали "Колхозника", який організував мережу збуту наркотиків

Правоохоронці викрили у Дніпрі чоловіка, який організував розгалужену мережу виготовлення та збуту метамфетаміну і канабісу на території кількох областей.

Як повідомляють в Офісі Генерального прокурора, чоловіка на празвисько "Колхозник" підозрюють у  незаконному виготовленні, придбанні, зберіганні, перевезенні та збуті особливо небезпечного наркотичного засобу та психотропної речовини в особливо великих розмірах.

Правоохоронці одночасно провели понад 60 обшуків на території Дніпропетровської, Запорізької і Кіровоградської областей за місцями проживання учасників злочинної організації. Також обшукали автомобілі, які вони використовували для перевезення і продажу наркотичних засобів.

Із незаконного обігу вилучено наркотичні засоби та психотропні речовини, пластикові бокси з канабісом загальною вагою 7,2 кг, порошкоподібну речовину метамфетамін, 7 пресованих брикетів з канабісом, 5 пакетів з канабісом, 6 пакунків з метафетаміном. Крім цього в ході обшуків вилучено два предмети схожі на пістолет та 154 набої до них, грошові кошти – 8 550 євро, понад 33 тисяч доларів США, майже 285 тисяч гривень, 13 транспортних засобів.

Читайте також