У місті атомників на Рівненщині скаржаться, що влада не контролює ситуацію з COVID-19

Сьогодні, 24 червня, під час щоденного брифінгу перший заступник голови РОДА Сергій Подолін розповів, що розмовляв із мером міста Вараш щодо скарг на недостатній контроль карантинного режиму.

"Вараші -  це є стратегічне місто,там знаходиться Рівненська АЕС. Я сьогодні мав розмову з мером Вараша, тому що до нас надійшов лист керівництва Рівненської АЕС про те, що міська влада не достатньо контролює виконання своїх рішень по комісії ТЕБ і НС. Ті заходи, які були прописані, не виконуються в повному обсязі. Ми сьогодні надіслали офіційний лист міському голові Вараша. В листі керівництва атомної станції вказані ті недоліки та зауваження на режим контролю, на режим заходів безпеки, які не в повній мірі виконуються у місті. Контролюватимемо ситуацію і надалі. У місті зареєстровано багато хворих на коронавірус – дехто з них працює на атомній станції", - повідомив пан Подолін.

За словами чиновника, Рівненська ОДА через своє рішення комісії надала можливість лабораторіям посилити здійснення ПЛР-тестувань працівників і контактних осіб атомної станції. 

Читайте також