У одній із шкіл Рівного вшанували матерів загиблих воїнів АТО (ФОТО)

Сьогодні, 7 травня, у Рівненській ЗОШ №18 відбулась зустріч із матерями загиблих воїнів АТО. Захід ініціювали депутати партії "Рівне Разом" та секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян.

На заході вшанували матерів загиблих воїнів АТО, які навчались у даній школі - Тараса Белоцького, Віктора Пруського та Олександра Андріяшева. Меморіальну дошку в пам'ять захисникам України встановили минулого року.

На подвір'ї школи організували урочисту лінійку, на якій були присутні учні, вчителі, адміністрація навчального закладу та матері загиблих воїнів. Двом із них - Галині Миколаївні Білоцькій та Ларисі Карпівні Андріяшевій - вдалося побувати на події. Надія Сергіївна Пруська не змогла бути присутня.

Депутати "Рівне Разом" та Віктор Шакирзян вручили матерям букети квітів та подарунки. Також було покладено квіти до меморіальної дошки. 

Захисників України вшанували хвилиною мовчання. Після цього школярі виконували музичні композиції та читали вірші. У тому числі, було зачитано вірш авторства однієї з мам загиблого в АТО - Лариси Андріяшевої. 

"Дуже важливо підтримувати матерів, адже саме вони народжують нам героїв. Тих людей, які захищають нашу Україну. Я сьогодні говорив, що вірю, що у нас буде сильна армія і сильна країна. Кожна жінка, кожна мама повинна мати за спиною ту людину, яка захистить її і державу. Ми маємо завжди дякувати матерям. Також важливо підтримувати їх не лише словом, а й ділом", - прокоментував Віктор Шакирзян.

Читайте також