У Острозі студенти власноруч піклуються про безпритульних тварин

Фото - Острог.інфо

У Острозі студенти та місцеві мешканці об'єдналися, щоб разом допомагати безпритульним тваринам. Така ідея виникла у місцевої мешканки Тетяни, яка народилась у Острозі і навчається у Острозькій академії. Саме вона зініціювала створення  сторінки в Інстаграмі, де можна ознайомитись із інформацією про собак та котів і допомогти фінансово волонтерам.

За інформацією Острог.інфо.

Острог.інфо

"Було страшно, що не вийде взагалі. Я завела сторінку в інстаграмі, почала поширювати її серед своїх друзів, і першого ж дня нам почали надходити донати. Хтось закидав 15 гривень, хтось 250", - розповідає Тетяна. 

Острозькі волонтери співпрацюють із рівненською організацією Rivne_hope. Саме рівненські "колеги" допомогли студентам зібрати кошти на лікування збитого песика. Волонтери організували щоденне харчування для собак.

Острог.інфо

"Нас 11 людей. Ми розносимо їжу по черзі за графіком. Іноді готую я. До мене приходять, беруть їжу і йдуть розносити. У нас три чи чотири точки. Ми просто йдемо проспектом Незалежності", - розповідає дівчина.

Активісти залишають їжу там, де найбільше собак. 

Учасники організації допомагають тваринам своїми силами, тому потребують фінансування від небайдужих людей. Серед необхідних покупок - корм, вакцини від сказу, ліки від кліщів та бліх, оплата стерилізації.

Острог.інфо

Якщо бажаєте допомогти, ось реквізити Тетяниної картки:

5375 4114 0432 1171

Читайте також