У Рівненській ОДА розповіли про ділянки доріг, які найбільше засипає снігом

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

Сьогодні, 1 лютого, перший заступник голови РОДА Сергій Подолін розповів, де на Рівненщині найгірша ситуація із заметами на дорогах. Також чиновник розповів про плани вирішення цього питання. 

"Ті відрізки доріг, які ми виявили під час перших снігопадів на минулій неділі, дали нам певні напрямки допрацювань. За дорученням голови адміністрація Віталія Коваля було проведено роботу по найгіршим напрямкам. Листи для інформування були направлені головам територіальних громад, до поліції та у службу автомобільних доріг. Сьогодні наше завдання - визначити проблемні ділянки у області та забезпечити певні заходи", - зазначив пан Подолін.

За його словами, цьогоріч снігозахисні щити на дорогах не будуть встановлювати.

"Питання щитів актуальне, адже вони запобігають заметам на дорогах. Наступної зими ми плануємо закрити повністю усі проблемні ділянки", - прокоментував перший заступник.

Також пан Подолін перечислив перелік доріг, які під час негоди "замітає" найбільше.

"Це дорога Рівне-Тучин-Гоща - там були великі замети. Також у нас є дорога Рівне-Здолбунів-Дубно. Також ми знаємо, що у Дубенському районі є такий напрямок як Мокре-Костянець, і в Корецькому районі Крилів-Пашуки. На таких ділянках проводиться відстеження та працює техніка у випадках великих снігопадів", - зазначив чиновник.

Читайте також