У Рівному грабіжник вирвав з рук жінки сумочку та втікав по місту від поліції

Фото - ілюстративне

Інцидент трапився на вулиці Крейдяній у Рівному. До 23-річної місцевої жінки, яка поверталася з роботи додому, підбіг невідомий чоловік та вирвав з рук сумочку. Жінка у цей момент розмовляла по телефону.

У сумочці знаходились документи, ключі від магазину та гаманець із 200 гривнями. 

Потерпіла повідомила до поліції, описала зловмисника, вказала куди побіг та те, що був у червоній куртці. На пошуки грабіжника негайно орієнтували всі екіпажі патрульної поліції. Схожого за описом чоловіка інспектори побачили на вулиці Князя Володимира. Він пришвидшив ходу, а потім почав тікати, викинувши щось у річку. 

Патрульні затримали чоловіка, якого опізнала й потерпіла. Ним виявився 32-річний житель Тернопільської області. Зізнався, що сумочку викинув у водойму.

Як встановили поліцейські зловмисник переховувався від суду, де розглядаються матеріали щодо вчинення ним торік крадіжок на території Гощанського району.

Крім того, він тричі притягався до адміністративної відповідальності Тернопільськими поліцейськими за вчинення домашнього насильства, а також наразі в суді перебуває кримінальне провадження за статтею 126 Кримінального кодексу України (побої).

Відтак, 32-річного жителя Тернопільщини доставили до Гощанського районного суду, де вчора, четвертого грудня, йому винесли вирок – один рік іспитового строку. 

Максимальне покарання, яке можу загрожувати чоловіку за вчинення грабежу — до чотирьох років позбавлення волі.

Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненщини.

Читайте також