У Рівному спеціалізованій школі обрали директора

Фото - відкриті джерела

28 липня обрали переможця конкурсу  посаду директора Рівненської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів «Центр надії» імені Надії Маринович. Керуватиме закладом нинішня його очільниця Олена Володимирівна Шенкнехт. Про це інформує Управління Державної служби якості освіти у Рівненській області.

Конкурсантка успішно пройшла перевірку на знання законодавства у сфері загальної середньої освіти і професійну компетентність, та довела конкурсній комісії, що гідна цієї посади.

Рівненська спеціалізована школа “Центр надії” – перший у місті Рівному навчальний заклад нового типу з альтернативною формою навчання у рамках додаткових освітніх послуг. 

Ця школа є адаптивно-розвивальним білінгвальним (двомовним) закладом, у якому інтегруються дві програми: державна програма спеціалізованої школи та програма індивідуалізованого навчання на основі методики та принципів зарубіжної технології модульного навчання Школи завтрашнього дня (США).

Крім поглибленого вивчення англійської мови, у школі запроваджено вивчення німецької мови, як другої іноземної, а також факультативне вивчення польської мови.

Читайте також