У Рівному волонтери допомогли прибрати відділення дитячої лікарні (ФОТО)

У Рівному 18 грудня волонтери зібрались для генерального прибирання оновленого відділення в обласній дитячій лікарні. Заклик напередодні оприлюднили у соцмережах, усіх охочих кликали мити вікна і двері та фарбувати батареї. Зібралось загалом майже два десятки небайдужих.

У ортопедо-травматологічному відділенні ремонт розбитий на черги. Як розповіла Суспільному голова правління благодійної організації "Серце дітям України" Тетяна Кідрук, у частині, яку потрібно прибрати, оновлення почалось із весни 2021 року.

Благодійна організація після звернення лікарні почала пошук ремонтників та оплачувала матеріали й роботу. Загалом витратили близько 1,5 млн грн.

”Волонтерів покликали напередодні Дня Святого Миколая, аби допомогти лікарям помити вікна, пофарбувати батареї – зробити генеральне прибирання. Ми хотіли показати, що щось чудове можна робити разом”, – сказала голова правління БО “Серце дітям України" Тетяна Кідрук.

Відділення розраховане на майже пів сотні пацієнтів. У частині, де працювали волонтери, є ігрова кімната, їдальня, перев'язочна та гіпсувальна.

У ще одній частині, яку планують доробляти, будуть ординаторська, приймальня, кімната для лікарів.

Читайте також