Українські військові знищили вже більше 50 російських складів з боєприпасами

Ілюстративне фото

В Україні за останні два тижні ЗСУ знищили більше 30 російських складів з боєприпасами, а загалом кількість знищених складів сягнула 50.

Про це радник глави МВС Ростислав Смірнов сказав у ефірі українських телеканалів, передає "Укрінформ".

"Тільки за два останні тижні ми знищили більше 30, а загалом – уже знищили більше 50 складів з боєприпасами, 17 командних пунктів і так далі. Тобто, насправді це - велика кількість зруйнованих їхніх тилових забезпечень, які, звичайно, змінюють абсолютно їхній логістичний ланцюжок, поставки і можливість наступальних дій. Бо, знову ж таки, зменшується інтенсивність нападів (рф – ред.)", - поінформував радник міністра внутрішніх справ.

За його словами, важливо усвідомлювати розуміти, що у росіян є певні передові запаси. Окрім цього, є ще одна ключова історія, якої вдалося Україні досягти, у тому числі за допомогою західного озброєння:

"По-перше, вони (росіяни – ред.) знають, що ми уже дістаємо до їхніх тилових складів, і друга історія - коли нам передадуть боєприпаси, які вже зможуть стріляти на 300 кілометрів, то їм потрібно буде ще далі відійти. А (ми ці боєприпаси отримаємо – ред.) однозначно, я переконаний у цьому", - поінформував представник МВС.

Радник міністра внутрішніх справ заявив, що наразі рашисти не мають жодних успіхів на лінії фронту, і їм потрібно відволікати увагу українських військових.

"Якщо рф перестане обстрілювати населені пункти, то ми зможемо більше сконцентруватися на нашому контрнаступі - і рф це прекрасно розуміє. За його словами, ці дії росіян, за великим рахунком, є спробою виграти певний час", — зазначає радник глави МВС.

Читайте також