«Вікна не можна відчинити»: у Рівному мешканці "Ювілейного" скаржаться на витік каналізації

У Рівному мешканці будинків скаржиться на витік каналізації під їх вікнами.

Про це повідомляють в "Рівнетеплоенерго". 

Один з мешканців мікрорайону «Ювілейний» опубліковав допис, у якому закликав владу звернути увагу на витік каналізації.

"Звернення до представників місцевої влади, мабуть до тих, хто відповідає за ЖКГ, просимо відреагувати на ці неподобства: перед будинком Ювілейна, 5 перед стоматполіклінікою тече каналізація, вікна не можна відчинити із-за сморіду, викликали аварійну з водоканалу, вони сказали, що це не їхня територія, чому й далі процвітає така халатність?" -  пише мешканець мікрорайону.

Як пояснили у "Рівнетеплоенерго", раніше дана ділянка за невідомих обставин опинилась у «спільному користуванні» ОСББ та стоматологічної поліклініки.

"Наша компанія не користується цією мережею, однак готові допомогти у вирішенні проблеми. Але наші працівники не можуть потрапити до каналізаційного колодязя, який знаходиться під гаражем, який ви бачите на фото. Точніше хтось, колись поставив гараж з порушенням усіх вимог", - йдеться у дописі.

Як повідомляють у КП, мешканці будинку не можуть пояснити - у чиїй власності наразі гаражне приміщення. Більше того, споруду потрібно демонтувати, аби отримати доступ до мереж. 

"Однак демонтувати споруду ми не маємо права. Наші фахівці готові вирішити проблему при допомозі ОСББ і вирішенні питання доступу до мережі", - додали у "Рівнетеплоенерго".

Читайте також