Вивіз людей з епіцентру ракетного удару у Сарнах: водію маршрутки подякували за героїчний вчинок

На Рівненщині водії маршруток часто стають героями дописів у мережі. Так і водія маршруту Рівне-Рокитне згадала у пості подяки мешканка області.

Наталія Мартимюк опублікувала у спільноті "Рокитнівщина без цензури" допис, у якому висловила щиру вдячність водію маршрутного таксі:

"Мій допис про водія маршрутного таксі Рівне-Рокитне, який у страшну суботу 25 червня, саме в той страшний момент привіз людей на автовокзал.

Звісно у мене немає фото і я не знаю імені цієі людини. Там була моя дитина, але вона від пережитого страху і, мабуть, легкої контузії не може толком щось пригадати. Окрім жаху і великої вдячності водію, який проявив витримку і холодний розум. Не кинув напризволяще людей, а організував, заспокоїв, навіть подбав, щоб не лишити нікого і оперативно вивіз людей звідти. Подумав і про тих, хто тільки мав в‘іжджати в місто.

Доземний Вам материнський уклін, водію маршруту на 17.50 з Рівного. Хай Бог береже Вас, Вашу родину і нашу рідну Україну".

У коментарях користувачі соцмережі припустили, що водієм, який героїчно повівся у момент ракетного удару, був місцевий житель Віктор Ковальчук.

"Це справжній чоловік і Людина з великим щирим серцем. Щиро дякую вам, водію маршруту Рівне-Рокитне, який вивіз людей звідти з того пекла і не залишив нікого в епіцентрі удару на автовокзалі в м. Сарни. Героїв потрібно знати і говорити слова подяки", - написала у коментарях Наталія Бричка.

Підтримали пост-подяку і свідки тих подій:

"Так, виїхав він швидко. Перебував поряд і бачив, як він швидко людей вивозив по далі, не розгубився!", - пише Sasha Den

Читайте також