За 100 гривень чи за тисячу? У скільки обійдеться ялинка на ринку у Рівному (ФОТО)

Новий рік не за горами і мешканці Рівного активно готуються до святкування. На базарі у центрі міста вже з`явилися торгjвці ялинками та соснами. Асортимент широкий та задовольнить будь-якого покупця. 

Журналісти "Рівне Медіа" поцікавились, які варіанти новорічних дерев пропонують рівнянам та скільки коштів доведеться викласти.

Отож, сосни різного розміру коштують від 100 до 150 гривень.

Ялинки зрубані обійдуться у 100 і більше гривень - залежить від висоти дерева. Висока та пишна ялинка коштуватиме 300 гривень.

Користуються популярністю серед містян ялинки з кореневою системою. Таке дерево росте у горщику і після свят його можна пересадити у землю. Такий варіант є більш гуманним до природи, однак не дешевим. За маленьку ялинку продавці просять від 400 гривень. Середні - від 600 до 800 гривень. За високу хвойну - 1000 гривень.

Ще одна альтернатива - ялинка, зроблена із хвойних гілок. Вона виглядає декоративно та пишно і довго стоятиме у оселі. Крім того, гілки кріпляться до основи з підставкою - не потрібно ставити дерево у відро з піском чи грунтом. За таку красуню треба викласти 120-320 гривень за маленьку та середню. Висока ялинка коштує від 800 гривень.

У окремих продавців на ринку можна знайти ялинку "кавказьку". Цей сорт відрізняється особливою пишністю та декоративністю. Її кріплять до металевої підставки, щоб зручно було поставити у квартирі чи будинку. Така ялинка обійдеться у 1300 гривень.

Читайте також