"Зеленський у важкому стані", — хакери поширили в радіоефірі фейк про госпіталізацію президента

На сервери мережі радіостанцій хакери здійснили кібератаку та поширили фейк про те, що президент Володимир Зеленський перебуває у важкому стані, а його обов`язки нібито тимчасово виконує Руслан Стефанчук.

 Про це повідомляє Суспільне. 

В одному з найбільших радіохолдингів України TAVR Media заявили, що на мережу радіостанцій здійснили кібератаку і в ефірі поширили повідомлення про нібито важкий стан Зеленського.

"Сьогодні було здійснено кібератаку на сервери та мережі радіостанцій TAVR Media. Наразі відповідні служби працюють над вирішенням цієї проблеми. Наголошуємо, жодна інформація про проблеми зі здоров’ям президента України Володимира Зеленського не відповідає дійсності", — підкреслили у TAVR Media.

Очевидці розповіли Суспільному, що в ефірі "Радіо Рокс" звучало повідомлення, що президент України потрапив в реанімацію: "Щойно їхала і слухала "Радіо Рокс". Раптом ефір обірвався і дівчина гарною українською сказала: "Увага! Термінове повідомлення: Володимир Зеленський в реанімації у важкому стані. Його обов'язки виконує Голова ВР". Далі ефір тричі обривався".

Читайте також