Журналісти встановили російського окупанта, який вкрав телефон у 10-річної дівчинки

Нещодавно українців розчулила історія про 10-річну Іванку, в якої окупанти викрали телефон. Згодом українські військові знайшли цього загарбника та повернули дівчинці викрадений ґаджет. 

Журналістам вдалось встановити особу крадія. Ним виявився 19-річний Данило Агафонов, з Кантемирівської дивізії, повідомляє "Слідство.інфо". 

Нагадаємо, ще місяць тому Іванка із сім'єю виїжджала з міста Тростянець на Сумщині, яке на той час було окуповане. Росіяни на блокпості відібрали у дівчинки телефон. Через це дитина дуже засмутилась. 

Пізніше воїни 93-ої бригади "Холодний Яр" під спецоперації взяли у полон механіка-водія з Кантемирівської дивізії рф. Українські бійці здивувались, коли знайшли у полоненого рожевий телефон та павербанк зі стразами. У переконання росіянина про те, що цей телефон - його, звісно, ж не повірили. У контактах українські військові знайшли українські номери, підписані "татусь" та "матуся". Після чого військові ЗСУ знайшли батьків Іванки та повернули телефон. 

Завдяки "холодноярівцям" журналісти ідентифікували крадія. Його звуть Данило Агафонов. У мережі також можна знайти відео з його допитом. 

Він розповідає, що родом із села у Смоленській області. Служити в Кантемирівській дивізії почав менше року тому. 

Журналісти знайшли сторінку Агафонова у "Вконтакте", щоправда, вона вже давно не оновлювалась. На ній - типовий "пацанський" набір: картинки зі зброєю та машинами, пафосними висловами, а також алкоголем та цигарками. 

Ще кілька фото Агафонова знайшли на сторінці його товариша. Там юнаки обіймаються та чомусь часто позують з голим торсом. 

Читайте також