Чисті і блискучі вікна надовго: спосіб миття скла і дзеркал від японців

Миття скла в будинку — справа виснажлива і довга. Завдання ускладнюється, якщо вікна виходять прямо на дорогу. У цьому випадку на склі накопичується більше пилу, а значить, що повторювати процедуру доводиться частіше, інформує Ukr.Media.

Однак хитрі господині знайшли спосіб чищення, який дозволяє мити поверхні всього один раз на рік, оскільки чистота і блиск зберігаються надовго.

Ще один плюс такого методу полягає в тому, що його можна застосовувати під час миття дзеркал.

Як мити вікна

Для початку потрібно вибрати день для прибирання. Мало просто налаштуватися на таку роботу. Річ у тім, що процедуру краще проводити в похмурий день, оскільки під прямими променями сонця мийні засоби будуть швидко висихати.

Мити вікна спочатку потрібно водою. В першу чергу їх потрібно вимити з внутрішньої сторони.

Як засіб для миття підійде звичайний рідкий ополіскувач для волосся. Можна взяти найдешевший бальзам і попередньо змішати його з водою, а потім нанести на поверхню і вимити вікна. Розводів залишатися не буде, а також в будинку з'явиться приємний запах.

Деякі також вважають за краще мити вікна водою з невеликою кількістю йоду. На літр рідини досить і 5 крапель аптечного засобу. Скло після цього довго блищить і не брудниться.

Читайте також