На Львівщині чоловіку без кистей та з протезами на ногах прийшла повістка з військкомату

Мешканцю Дрогобича Руслану Кубаю, який не має кистей обох рук та кінцівок ніг, прийшла повістка з військкомату. 

Про це чоловік сам повідомив на своїй сторінці у Фейсбук. 

- Нещодавно мені принесли повістку, щоб з'явитися у військкомат. У призначений час я прийшов у військкомат і мене відразу відправили на проходження медичного огляду і подальшого працювання у лавах ЗСУ. А оскільки у нас більшість медпрацівників виявились за сало і пів свині, мене знову примусили пройти повне медичне обстеження, тому що всі сліпі і некомпетентні, і не можуть прочитати діагноз який поставлений мені ще з дитинства і вписаний у висновку МСЕК.

Під час проходження медичного огляду в поліклініці, я знову переконався у некомпетентості медиків, тому, що не всі лікарі і працівники нашої "дорогої" медицини добре вчили свою спеціальність і забули як правильно вести медичну документацію, - пише чоловік. 

Тим часом, як повідомили ТСН посадовці Львівської області, які курують дане питання, вони не вбачають в цій ситуації нічого скандального.

"Цьому громадянину було достатньо прийти до центру комплектування з відповідними документами, які свідчать про його стан здоров’я. Замість цього цей громадянин оприлюднив своє бачення ситуації в соцмережі", - сказали посадовці. 

Читайте також