Підбірка фільмів, які сповнені різдвяною атмосферою

Зимові свята є хорошим приводом, аби зібратися разом із родиною, взяти солодощі та мандарини і ссти біля телевізора аби переглянути хороший фільм.

Пропонуємо підбірку фільмів, які сповнені атмосферою зими та Різдва:

У дусі Різдва, 2022

У центрі уваги життєва історія скупого та самотнього чоловіка. Він не любив дорослих та ненавидів дітей. Його дратували посмішки, дзвінкий сміх та радість на обличчях оточуючих. Шумна і химерна дітвора боялася навіть поглянути у бік злісного старого. Можна лише уявити, наскільки озлоблений і буркотливий він був у період зимових свят через їх безтурботну метушню. Герой фільму «Дух Різдва» засуджував зайві витрати на, як він вважав, непотрібні подарунки та багатолюдні гуляння. Одного разу вночі до нього з'явилась незвичайна сутність, що представилася різдвяним духом. Вона тягне за собою, обіцяючи відкрити таємничу завісу майбутнього. Ця подія стає початком захоплюючої подорожі, наскрізь просоченої чаклунством та магією. Хто знає, може після повернення додому сноб зміниться і нарешті зрозуміє, що таке добро та щастя?

Хлопчик на ім‘я Різдво, 2021

Фантастична казка про хлопчика на ім'я Ніколас, який живе у лісі Лапландії зі своїм батьком Джоелем. Одного разу місцевий король збирає у себе в палаці найвитриваліших селян і доручає їм вирушити у далекі краї, щоб знайти предмет чи символ, який подарує людям надію. Джоел залишає сина на виховання своєї сестри Керолтти, а сам бере шлях на Північ, щоб знайти міфічне поселення ельфів під назвою Ельфхельм, але так і не повертається. Бажаючи розшукати батька, Ніколас наважується на довгу і небезпечну дорогу разом з мишеням і північним оленем, що в результаті обертається неймовірною пригодою.

Невловимий ароматат кохання, 2021

Красуня Наталі живе в Лос-Анджелесі, але їй дуже не щастить знайти свою пару. Останній роман виявився із одруженим чоловіком, який вміло це приховував. Невловимий аромат кохання для Наталі залишається десь дуже далеко. Дівчина вирішує знайти хлопця за допомогою додатка для знайомств і її симпатія збігається з красунчиком Тегом. Щоправда, хлопець живе на Східному узбережжі, але це не зупиняє Наталі, яка вирішує зробити йому сюрприз. Щоправда, приїхавши до Тега, вона виявляє суцільний обман. Замість красеня її зустрічає невпевнений у собі коротун і майстер фотошопу Джош. 

Пара на свята, 2020

Не можна сказати, що Слоун і Джексон порозумілися при першій же зустрічі. Навпаки, вони трохи посварилися в магазині, намагаючись обміняти подарунки. Але вони досить швидко знайшли взаєморозуміння, оскільки їх знайомство виявилося дуже доречним. Дівчина вже втомилася відбиватися від родичів, які або намагаються познайомити її з черговим кавалером, або нагадати про те, що вона самотня жінка, не здатна знайти собі пару. Джексон завжди був за вільні стосунки з протилежною статтю. Він тут же втікав, коли роман міг перерости у щось більше. Їм обом просто потрібна була пара на свята, щоб знайомі і близькі не набридали своїми розпитуваннями. Слоун і Джексон домовляються в разі необхідності складати один одному компанію на заходах, при цьому між ними не повинно бути ніяких почуттів і симпатій. Чи вдасться їм слідувати поставленому плану?

 

Читайте також