"Прокинувся у наркодиспансері напівголий": у Львові підпоїли та пограбували військового

У Львові затримали чоловіка, який ймовірно обікрав військовослужбовця.

Про це пише Zaxid.net

28-річний військовослужбовець, який після поранення на Донецькому напрямку проходив лікування у львівському шпиталі, став жертвою злодіїв. Про це він розповів на сторінці у соціальній мережі ТікТок.

На відео він детально описав хронологію подій.

Під час прогулянки містом в одному із закладів він познайомився з трьома чоловіками і жінкою, які запропонували йому випити.

«Я випив те, чим вони мені пригостили, і хвилин через 10 я вже не пам’ятав нічого. Наступного ранку о 10 годині я прокинувся у наркодиспансері напівголий. Намагався з’ясувати, як я сюди потрапив. Мені сказали, що мене знайшла патрульна поліція непритомним біля Личаківського ринку і сюди привезла швидка», – згадує військовий.

Через деякий час військовий затримав ймовірного грабіжника та привів його у відділок, написав заяву. З’ясувалося, що цей чоловік з великим кримінальним досвідом у шахрайстві і крадіжках. Але наступного дня його випустили через відсутність доказів.

Наступного дня після оприлюднення цього відео поліція повідомила, що проводить розслідування.

«Правоохоронці встановили особу чоловіка, ним виявився 36-річний львів’янин, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності. За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) ККУ. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події», – вказано у повідомленні львівського управління Нацполіції 28 лютого.

 

Читайте також