Стало відомо, хто замінить Данильчука у кріслі депутата обласної ради

Сьогодні депутат Рівненської обласної ради, а раніше голова облради минулих скликань Олександр Данильчук заявив, що складає із себе повноваження депутата обласної ради. Цьому передував скандал із ДТП, в яку також потрапила журналістка Ольга Ферар. 

Нагадаємо, тоді Олександр Данильчук разом зі своєю супутницею вчинили скандал. Під час якого депутат заявляв, що він у "цій області - цар", і що "виграє усі суди". На водійку "Тойоти Ленд Крузера" склали три адмінматеріали, які підуть у суд. Позашляховик наразі вилучений, готуються документи, аби відправити його на потреби ЗСУ, 

Тим часом, стало відомо, хто займе місце Олександра Данильчука у обласній раді. Наступним у списку партії "Сила і честь" є Ігор Фізик, 1965 р.н. 

Раніше він очолював "Клеванське лісове господарство". Також значився як виконучий обов'язки директора Надслучанського інститут Національного університету водного господарства та природокористування.

Був депутатом Рівненської облради трьох скликань - у 2006 році від Блоку Литвина, у 2015-му - від БПП та у 2020-му балотувався від СіЧ (під № 6).

Читайте також