ТОП-3 фільми, які варто подивитись разом з дітьми

Подивитися разом із дитиною кіно – це хороший варіант для вечора вихідного дня.

Пропонуємо Вашій увазі підбірку фільмів, які є цікавими та мають філософський зміст.  

«Нескінченна історія»

Це фантастична казка, де багато моралі. В головній ролі хлопчик по імені Бастіан, який лишився без матері та став об'єктом для глузувань через свої мрії. Згодом, школяр натрапляє на цікаву книжку, де у книзі йдеться про країну Фантазію, всім жителям якої загрожує Ніщо, яке поглинає країну, лишаючи тільки порожнечу. Жителі Фантазії помічають наступ Ніщо та вирішують піти за допомогою до королеви. Але королева Фантазії виявляється смертельно хворою. На пошуки ліків і порятунку Фантазії відправляється хлопчик з племені мисливців Атрейю.  Чим закінчиться подорож героя та що він дізнається про фантазії дивіться у фільмі. 

«Диво»

Душевний фільм про хлопчика з генетичною хворобою, який уперше йде до школи. Фільм про внутрішню красу й неймовірну силу героя, який не здається та бореться із соціумом, про віру та підтримку сім’ї. Диво – це бути добрим у злому світі.  

Сюжет розгортається навколо хлопчика на ім'я Авґуст Пуллман. З одного боку, він такий же як і інші хлопці його віку - любить ходити на дні народження до своїх друзів, грати в комп'ютерні ігри, він фанатіє від «Зоряних війн», грає зі своїм собакою, свариться і мириться зі старшою сестрою. А з іншого, він зовсім не такий як інші хлопчаки його віку. По-перше, Авґуст ніколи не ходив в звичайну школу - з першого класу з ним вдома займалася мама. По-друге, Авґуст переніс 27 операцій. Через дуже рідкісну генетичну помилку в Авґуста немає обличчя. І ось такий хлопчик повинен піти в школу. В перший раз. До звичайних дітей.

«Тім Талер і проданий сміх»

Головний герой втрачає можливість радіти будь-чому, що з’являється в його житті. Він починає розуміти, що не у грошах щастя, а щира усмішка набагато цінніша матеріальних благ.

Хлопчик на ім’я Тім Талер завжди і всюди вирізнявся своїм дзвінкім сміхом. Він рано залишився сиротою, тож безтурботно сміятися ставало усе важче. Улюбленою розвагою для Тіма з батьком завжди були перегони на іподромі, і от за давньою звичкою малий вирушив туди. Один із глядачів, таємничий дивак у клітчастому костюмі, запропонував Тіму продати свій сміх. Натомість хлопчик отримав дар вигравати будь-яке парі, навіть очевидно фантастичне.

Читайте також