Встигнути за вечір: ТОП-3 серіали з короткими епізодами

У телевізійному світі, де щороку на екрани виходять сотні абсолютно нових серіалів, ледве кому стає емоційних сил і часових ресурсів для перегляду чергової 10-годинної драми, особливо якщо вона передбачає продовження. Тому нині в найкращих серіалах цінують насамперед одну спільну ознаку — короткі епізоди. Якщо вам просто потрібна доступна, захоплива візуальна історія з непоганим сюжетом, без потреби заглиблюватися в 12 сезонів, то рекомендуємо вибрати котрусь з нашого переліку.

"Співчуваю вашій утраті"

Драма "Співчуваю вашій утраті" оповідає про життя після горя. Елізабет Олсен грає жінку Лі Шоу, яка намагається впоратися з несподіваною смертю чоловіка й розбирається не тільки в екзистенційній дестабілізації глибокої втрати, а й пов’язаних з нею бюрократичних дрібницях. Жартувати про смерть складно, але автор шоу Кіт Штайнкеллнер знаходить правильний тон, який зображає комедію емоційних вагань головної героїні, зусилля її сім’ї в спробах допомогти їй, і проблиски надії на продовження життя.

"Баррі"

Комедії про розчарованих найманих убивць надзвичайно поширені, але "Баррі" вирізняється серед них. Білл Гейдер у ролі, яка вдало поєднує комедійні й драматичні моменти, грає кілера, який потрапляє до класу акторської майстерності й вирішує, що це його нове покликання. "Баррі" — похмура жорстока комедія, яку, безсумнівно, варто подивитися.

"Повернення додому"

Головна героїня Гайді — соцпрацівниця в державній установі, що допомагає колишнім солдатам знову адаптуватися в мирному середовищі. Однак легітимність організації та їхні наміри не відразу зрозумілі. Головну роль у шоу зіграла Джулія Робертс. Серіал доволі тривожний, напружений, загадковий і трохи зловісний.

Читайте також