Як не набриднути чоловікові: 10 порад для жінки

Фото з відкритих джерел, ілюстративне.

Як зберегти добрі стосунки з коханим чоловіком на довгі роки, як пройти через усі випробування, включаючи найскладніше – випробування повсякденним побутом, та не набридти один одному? У цьому вам допоможуть 10 правил, дотримання яких зробить ваше спільне життя набагато приємнішим.

1. Не проповідуй.

Ми, жінки, дуже любимо драми та монологи. Так, так, ми просто обожнюємо ці нескінченні розмови з нашим партнером! Іноді це триває годинами, той самий аргумент повторюється знову і знову. Ми скаржимося на те, що він подивився на іншу жінку, запізнився, забув зателефонувати, не вміє слухати… Цього робити не варто, така поведінка лише відвертає чоловіка від тебе.

2. Не обмежуй його у просторі.

Якщо ти бідкаєшся на те, що коли бажаєш бути поряд з ним 24 години на добу, він вважає за краще сходити у неділю на футбол, подивитися спортивну програму і піти випити з друзями… то проблеми створюєш саме ти. Найжахливіша жіноча помилка — це бажання, щоб світ обертався довкола нас, повна ліквідація бажань та потреб інших людей.

3. Не намагайся його змінити.

Якщо ти зустріла гідного чоловіка — того, хто змушує тебе почуватися щасливою та повноцінною, не намагайся його змінити. Адже ми любимо людину за те, якою вона є, а не за те, що вона досконала. Якщо, на твою думку, партнер потребує деяких змін, буде краще, як би болісно воно не було, відпустити його на пошуки тієї, яка покохає його таким, яким він є й самій зайнятися тим самим.

4. Не будь монотонною.

Візьми ініціативу в свої руки та іноді перевертай повсякденність і пускайся в пригоди. Нехай це буде поїздка в якесь райське містечко, відвідування виставки, прогулянка в парку або нові ігри в ліжку.

5. Не тисни.

Не дзвони йому кожні 5 хвилин. Дуже складно зберегти стосунки, коли одна людина залежить від іншої. Жінки зазвичай залежать більше, ніж чоловіки від своїх партнерів, як економічно, так і морально. Зроби зупинку у своєму житті, адже ти здатна досягти своїх власних цілей, починаючи зі сплати рахунку за електроенергію чи покупки колеса, закінчуючи виходом у місто, щоб повеселитися чи пошуком цікавої роботи.

6. Не ревнуй.

Ревнощі — демонстрація невпевненості у собі. Зовсім не обов’язково шпигувати за партнером, щоб переконатися у його вірності. Не копайся в його кишенях, електронній пошті, мобільному телефоні, воно того не варте. Також спробуй не контролювати його погляди та жести.

7. Не нав’язуй своїх подруг.

Не тисни на нього, закликаючи взяти участь у жіночих заходах. Якщо хочеш піти у кафе з подругою, відвідати перукаря чи манікюрницю, не бери його. Заборони собі та своїм приятелькам ділитися з ним останніми новинами про знаменитості, кращі дієти та фізичні вправи, моду.

8. Не змушуй його ходити магазинами.

Чоловіки звикли йти та цілеспрямовано купувати те, що шукають. Не пропонуй йому ходити по магазинах, щоразу, коли ти питатимеш його думки під час шопінгу, він дасть одну відповідь: «Тобі пасує» (а все заради того, щоб швидше піти).

9. Не питай, що відбувається.

Не перебивай мовчання, якщо його розум чимось зайнятий, дай партнеру спокій. Не нервуй його питаннями: «Про що ти думаєш?», «У чому справа?» та ін. У більшості випадків нічого не відбувається, або, принаймні, якщо ти так тиснутимеш на партнера, він все одно тобі нічого не скаже.

10. Не змушуй його чекати.

Нічого так не набридає чоловікові, як чекати цілих три години, поки його жінка підбере собі адекватне вбрання, макіяж та парфум.

Джерело.

Читайте також