Як швидко та просто упакувати подарунок в обгортку: покрокова інструкція

Навіть ідеальний подарунок буде не таким ідеальним без правильного пакування. Неважливо, що ти даруєш — річ, подарунковий сертифікат чи якийсь подарунок-враження, пакування надає презенту святкового вигляду. 

Що потрібно?

  • пакувальний папір. Ключове правило вибору паперу: чим він плотніше, тим краще. Щоб полегшити процес обрізки, пошукай рулон з сітчастою розміткою на зворотному боці;

  • стрічка;

  • ножиці;

  • двосторонній скотч — твоя секретна зброя, щоб акуратно упакувати коробку.

Як загорнути подарунок: коротка інструкція

Крок 1 - Розгорни папір поперек столу так, щоб він був приблизно вдвічі довшим за коробку. Поки не відрізай його від рулону.

Крок 2 - Поклади коробку або подарунок у центр розгорнутого паперу догори дном, щоб шви паперу опинилися на дні упаковки. Підніми папір вгору з одного боку, оберни поверх коробки і злегка натягни так, щоб були закриті всі сторони з невеликим напуском. Тільки після цього обрізай папір.

Крок 3 - Закрепи один з країв паперу на коробці за допомогою скотча. Після певної практики ти зможеш пропускати цей крок.

Крок 4 - Підтягни другий край паперу до першого і приклей його трохи внапуск. Щоб обрізаний край вийшов рівним, можна його трохи загорнути всередину і притиснути пальцями, щоб вийшла туга складка. Можна використовувати і звичайний скотч, але для більш красивого ефекту краще взяти двосторонній.

Крок 5 - Склади папір, що залишився з обох боків коробки, в трикутнички-крильця, і один за одним притисни та приклей їх до коробки.

Крок 6 - Додай завершальні штрихи: красиву атласну стрічку або, навпаки, крафт-мотузочку.

 

 

Читайте також