10 речей, які притягують у ваш дім негатив і бідність: народні прикмети

Фото з відкритих джерел

Навіть коли в житті все гаразд, час від часу варто проводити ревізію у своєму домі. Ви можете перетворити прибирання в ритуал: і психологи, і фахівці фен-шуй в один голос кажуть, що, очищаючи житло, людина починає почуватися краще.

10 речей, які притягують негатив:

1. Розбите скло.

Це може бути тріснуте вікно, розбите дзеркало або надщерблене дзеркальце. Не зберігайте їх у домі, адже розбите скло символізує тріщину у захисті.

2. Старі речі.

Ношений одяг, газети або журнали, які ви вже не будете читати – їхнє місце в минулому і на звалищі. Якщо раптом кофточка, яка вам така дорога, ніколи на вас не налізе, а викинути її не піднімається рука – краще віддати її на благодійність.

3. «Меpтві» речі.

Перші серед них – сухі квіти. Такі композиції дуже люблять господині. Але все зав’яле – це некpoтична енергетика в’янення.

До цього ж у список можна включити опудала тварин, засушених метеликів або жуків, роги звірів і пір’я птахів.

Звісно, виняток з правил теж є: якщо гербарій від улюбленої дочки, яка збирала його маленькою, і тепер ви його трепетно ??зберігаєте, шкоди від нього не буде.

Мушлі з відпустки варто зберігати в якості сувенірів тільки тим, хто регулярно за ними доглядає. А ось інше краще роздати або викинути.

А вже висохлі кімнатні рослини – точно перші кандидати на смітник, поки вони не поповнили список речей-енергетичних вампірів.

4. Будь-яка річ, якою не користувалися більше трьох років.

Навіть якщо вона абсолютно нова, енергетика застою починає накопичуватися в ній. Або дайте їй друге життя, або задумайтеся. Можливо, пора кудись прилаштовувати стіл, за яким ви не сиділи вже років десять, і ті самі штани з розпродажу, зовсім як новенькі, але явно малі?

5. Дрібне сміття в кишені або в гаманці.

З малого починається велике. Навряд чи всі ці фантики і квиточки – щасливі.

6. Фотографії, які вам не подобаються.

Негатив, який ви відчуваєте, дивлячись на фото, раз по раз вбирає ваше ж зображення. Таким чином можна навіть випадково себе наврочити.

7. Годинники, які стоять.

Час, який зупинився, – дуже поганий знак. Або віднесіть годинник в ремонт, або викидайте, не зазадумуючись. Насамкінець, можна перетворити годинник в предмет інтер’єру, наприклад, рамку для фото або вішак.

8. Непарні речі.

На окрему увагу заслуговує лижа (одна), лижна палиця (одна) абощо. Такі предмети побуту не стануть корисними і лише заважають новим покупкам, блокуючи енергетику.

9. Обшарпаний віник.

Про віник варто сказати окремо. Віник, швабра, мітла – не просто інструменти для прибирання. З віником пов’язано безліч прикмет. Наприклад, він відповідає за матеріальне благополуччя. Старий лисий віник веде до зменшення фінансів. Тому все, чим ви наводите порядок, має саме бути в порядку.

10. Картини та фотографії із зображенням бурі, негоди або поганої погоди.

Правда, якщо вам здається, що акварелі з дощем – це лірично і дуже красиво, їх можна залишати. Просто придивіться і відчуйте зображене: якщо картина приносить тривожні думки, краще підшукати для неї іншого власника.

До речі, не тільки «нещасливі» речі приносять бiду і нeщастя. Іноді невдачу можуть накликати навіть талісмани, якщо ними неправильно користуватися.

Наприклад, не всі знають, як правильно вішати підкову на щастя. Правильна відповідь – так, щоб та утворювала форму чаші. Інакше ваша «чаша» перевертається денцем догори, і ніяке щастя в ній не затримається.

А декоративні віники на удачу зазвичай кріплять помелом донизу, щоб у домі подобалося домовому.

Читайте також