Black Friday 2021: як підготуватись до розпродажу року

Фото з відкритих джерел

Black Friday не є святом, і тим більше червоним днем ??у календарі, але часто багато хто бере вихідні, щоб встигнути як слід пошопитися, зловити для себе вигоду. У 2021 році Чорна п'ятниця випадає на 26 листопада.

Підготовка до "Чорної п'ятниці"

Щоб добре підготуватися до дня покупок, потрібно діяти виважено без випадковостей: 

  • Написати список необхідних товарів для того, щоб не стати жертвою імпульсних покупок. Навіть якщо ви знаєте, що хочете, у метушні про це можна просто забути.
  • Визначитися з бюджетом, особливо якщо це карта, з готівкою простіше. Достатньо взяти потрібну суму.
  • Вибрати відповідний магазин, наприклад Foxtrot, який влаштовує цими днями грандіозні знижки до 70%, заздалегідь ознайомитися з його асортиментом. Переходити з однієї торгової точки до іншої не дуже зручно, і це неправильно.
  • Дізнатися у конкретному для вас маркеті про знижки та товари, які потрапляють під них, оскільки іноді продавець не всю продукцію робить акційною.

Ознайомитись із цінами на доставку товару, якщо це буде інтернет-магазин. Іноді недобросовісні продавці ставлять оплату на доставку вище за вартість покупки.

Переваги покупок у Black Friday

Підготувавшись до покупок на ЧП, будьте впевнені у правильності своєї дії, оскільки це рішення розумних, продуманих та сучасних людей. Купуючи певні товари цього дня, ви: 

  • Заощаджуйте кошти з умовою продуманих покупок, тобто тих, які вам були потрібні.
  • Здійснюєте покупку, яку тривалий час відкладали, наприклад холодильник.
  • На товарних полицях з'являються товари, які з якихось причин були відсутні. 

Наслідуючи всі перераховані поради, ви, безсумнівно, зробите потрібні для себе висновки, убережетесь від непотрібних, спонтанних покупок і залишитеся задоволені проведеним шопінгом, оскільки, роблячи покупки в цей день, ви отримуєте бажаний товар за низькою ціною. Так що не упускайте можливість зробити вигідні для себе придбання.

Джерело

Читайте також