Колишній мер Южноукраїнська побив заступницю під час розподілу гуманітарки

Колишньому мііського голові Южноукраїнська на Миколаївщині Валеріюю Онуфрієнку повідомили про підозру за фактом побиття своєї заступниці.

Про це повідомляє поліція Миколаївської області. 

Як зазначається, 3 березня до поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки, яка працює у територіальній громаді про те, що керівник органу місцевого самоуправління, завдав їй тілесних ушкоджень.

У ході досудового розслідування правоохоронці з’ясували, що того дня під час проведення наради з приводу розподілу гуманітарної допомоги, між очільником міста та його заступницею виник конфлікт, в ході якого зловмисник, зневажаючи правилами поведінки в діючому органі місцевого самоврядування, наніс жінці декілька ударів. За висновками експертів, заявниці були спричинені тілесні ушкодження легкого ступеню тяжкості.

20 червня слідчі повідомили 60-річному екс-посадовцю про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 350 КК України (погроза або насильство щодо службової особи чи громадянина, який виконує громадський обов'язок). 

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Найближчим часом підозрюваному обиратиметься запобіжний захід 

Додамо, що Онуфрієнка депутати відправили у відставку 16 червня. 

Читайте також