Пенсіонерка в Криму облила могилу російського солдата кров`ю та фекаліями

Пенсіонерці у Криму загрожує до п`яти років ув`язнення за те, що вона "з почуття помсти" облила могилу російського солдата  кров`ю та фекаліями.

Про це повідомляють “Ґрати”.  Жінку звати Валерія Гольденберг, хїї звинувачують у нарузі над місцем поховання за мотивами політичної ворожнечі.

Валерія народилась у Полтаві, а в Криму жінка проживає вже більше двадцяти років. Після окупації півострова Гольденберг не виїхала звідти, бо не хотіла “сидіти на шиї” в доньки, яка мешкає в Черкасах. Водночас своє невдоволення діями Росії жінка висловлювала відкрито. 

Новини про злочини російських солдатів на Київщині та звістка про загибель однокласника Олександра Кадильникова настільки рознервували жінку, що та вирішила помститися. Уже 7 квітня батьки мінометника з 810 бригади морської піхоти РФ Валентина Ісайчева, який загинув на кораблі “Орськ” у порту Бердянська, побачили його могилу на цвинтарі Сонячної Долини, облиту кров’ю та фекаліями.

Досі не зрозуміло, як саме російські силовики знайшли Гольденберг. Самі вони стверджують, що знайшли її “оперативним шляхом” і 9 квітня до неї додому прийшли старший оперуповноважений Костянтин Ніколаєнко та оперативник Олександр Суворін. Розмову з жінкою, яка, за їхніми словами, одразу зізналась і розповіла, як усе було,  знімали на телефон.

 

Читайте також