Підступно вистрілив у голову: на Херсонщині російський снайпер убив волонтера

Волонтера Антона Кушніра підступно вбив російський снайпер. Трагедія сталась на Херсонщині. 

Вбивця поцілив просто у голову Антона, який вивозив людей із окупованої території, а назад доправляв гуманітарні вантажі.

Про це у Фейсбуці повідомив депутат Херсонської міської ради Іван Бебко:

"Вчора, між Херсоном і Миколаєвом російський снайпер, який гарно все бачив, пострілом в голову, підступно вбив Антона Кушніра: Антон їхав першим, близько 13.00, біла машина, водій і дві жінки з дітьми в машині, позаду їде мікроавтобус повний людей… Не стало мого партнера, друга, фактично члена моєї родини Антона Кушніра! Він збирався і в цей раз повернутися до своєї дружини Людмили в Херсон. Четверо його діточок наразі за кордоном в безпеці", - написав Бебко.

Як розповів Бебко, з самого початку їх команда розподілила обов’язки: хто що робить, хто залишається в будь-якому випадку, хто може виїхати, оскільки багато підприємств, багато працівників, майна, відповідальності. Кушнір сказав, що залишається, буде слідкувати за бізнесом і волонтерити.

Це була його чергова, далеко не перша поїздка в Миколаїв. За ці 80 днів Антон вивіз десятки людей і на зворотньому шляху завіз тонни гумдопомоги херсонцям із волонтерського складу в Миколаєві, розповів депутат міськради.

Народився Антон Кушнір у Хабаровському краї у 1974 році, закінчив там інститут прикордонних військ і був громадянином росії.

"Так, він до сих пір був громадянином росії! І, можливо, навіть те падло, що його вбило, приїхало з Хабаровського краю…", - зазначив Бебко.

Він розповів, що Кушнір, прожив в Україні тривалий час, мав чотирьох дітей, створив цілу низку підприємств разом з партнерами, але так і не зміг отримати громадянство України.

Читайте також