Привітання з Днем державного службовця 2022: вірші, проза, картинки

23 червня в Україні відзначають професійне свято державні службовці. Не забудьте привітати рідних та знайомих. Ми підібрали красиві привітання у віршах та прозі з Днем держслужбовця 2022.

Від усієї душі вітаю вас із професійним святом – Днем державної служби! Нехай ваші добрі справи сприяють соціально-економічному та культурному розвитку країни, розв’язанню повсякденних проблем мешканців. Хай кожен день вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні відповідального державного обов’язку.

***

Із днем державного службовця,

Вітаю з професійним святом!

Високих успіхів в роботі,

Колег хороших, дружніх мати.

Нехай суспільство буде вдячне

За копітку щоденну працю.

Доходів гарних і удачі,

Хай все задумане удасться!

***

З Днем держслужбовця! Нехай ваш професіоналізм, старанність, розуміння та великий практичний досвід і надалі служать на користь людям. Бажаю Вам міцного здоров’я, щастя і миру, успіхів у професійній діяльності, віри у себе і щасливе майбутнє України!

***

Держслужбовців вітаємо щиро,

Зичимо щастя, добра Вам і миру,

Зичимо долі прихильної дуже,

Зичимо друзів Вам не байдужих,

Зарплати, кар'єри швидкого росту,

Щоб все в житті було легко і просто,

Вдачу у всьому завжди щоб мали,

А горя і бід щоб ніколи не знали.

***

Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем державної служби України! Бажаємо, щоб громадський авторитет державної служби України базувався на визнанні фаховості і прозорості, а також того, що вона виконує найзначнішу соціально-гуманітарну місію – забезпечує виконання державою усіх зобов’язань перед своїми громадянами.

Читайте також