Російські окупанти розкрадають власну бойову техніку та зброю в убитих солдатів - СБУ

Мародерство російських загарбників перейшло на новий рівень. Тепер вони розкрадають власну бойову техніку, а також зброю і боєприпаси у своїх убитих і поранених. 

Про це свідчить телефонна розмова окупантів, яку перехопила СБУ. 

- Тут є спі*ений автоматик. Спі*дили у когось зі своїх. У нас зброя значиться за кожною людиною. Є зброя, яка належала двохсотим, трьохсотим. Вона лишається у нас, її не забирають», – розповідає російський окупант своєму батькові.

Каже, що для певності таку зброю закопують, аби згодом за нею повернутись. Тому батько окупната просить сина «прикопати» йому парочку автоматів і пістолетів.

Окупант розповідає, що найбільшою «популярністю» серед мародерів користуються прилади нічного бачення та тепловізори. Мовляв, вони дорогі та їх найпростіше вивезти, просто прикріпивши на кришці БТРа.

Загарбник скаржиться, що під час ремонту їхнього БТР зник украдений ним пристрій нічного бачення: «БТР погнали на ремонт - у підсумку, нічник пішов кудись». А командири його переконують, ніби «…він по дорозі прої*вся».

Та батько не вірить: «Пи*дять твої командири, бл*дь. Зрозуміло: він півмільйона коштує, чого б він не прої*ався. Звичайно він прої*ався. Два таких нічника, бл*дь, – і вже мільйон».

- Та даремно росіяни рахують «виручку» від «прикопаної» зброї. Хто зі зброєю до нас прийшов, від неї і загине!

Читайте також