СБУ викликає на допит Яценюка, Турчинова, Авакова у "вугільній справі"

Служба безпеки України викликає на допит Арсенія Яценюка, Олександра Турчинова та Арсена Авакова у так званій "вугільній" справі. 

Про це УП розповіли у прес-центрі СБУ. 

"Вони проходять у якості свідків і викликаються з метою всебічного, повного і неупередженого вивчення обставин кримінального провадження.

Зважаючи на те, що вказані громадяни України не з’явилися на допит 19 травня, їх викличуть повторно. Цього разу - 30 травня".

Тим часом Олександр Турчинов уже встиг відреагувати на свій виклик до СБУ. 

- Отримав сьогодні зі ЗМІ інформацію, про неадекватний політичний піар Служби безпеки. А саме, – на сайті СБУ розміщена повістка про виклик мене майже тиждень тому на допит в якості свідка. Хочу проінформувати «героїчних» слідчих, що перебуваю на південно-східному фронті і готовий дати відповіді на будь-які питання в одному з окопів, - написав він. 

Нагадаємо, 23 травня в СБу оприлюднили відео показів нардепа Віктра Медведчука, на якому він заявив, що незаконне заволодінння ділянкою трудобпроводу "Прикарпатзахідтранс" та торгівля із терористами ОРДЛО вугіллям відбувалась за вказівкою Петра Порошенка. Адвокат Порошенка назвав ці заяви "піаром СБУ. 

Читайте також