Три рідкі підгодівлі, які дозволять збільшити врожай огірків у кілька разів

Кожен дачник вирощує на своїй ділянці огірки. Це поширена культура, яка часто використовується у кулінарії. Саме тому багато хто намагається вирощувати огірки самостійно, інформує Ukr.Media.

Однак не кожен може похвалитися багатим урожаєм. На кількість плодів впливає безліч факторів, головними з яких є полив та підживлення.

Не всі дачники знають, що огірки потребують три різні рідини. Тільки вони дозволять виростити гідний урожай.

Тепла вода

Тепла вода стане ідеальним варіантом для поливу огірків. Не можна поливати рослину холодною водою зі свердловини. Воду рекомендується настоювати у бочках. Так, під сонцем вода нагрівається та стає придатною для поливу огірків. Температура води для поливу має бути приблизно 25-30 градусів. В іншому випадку, огірки будуть піддаватися захворюванням.

Настій гною

Настій гною приготувати не важко так, гній розбавляти водою у співвідношенні 1 до 10. Якщо використовується курячий послід, то рідини має бути більше в 2 рази. Таке підживлення вноситься, коли на кущику з'являється 3-4 листи. При цьому важливо вносити підгодовування лише у ґрунт.

Вода з медом

Вода з медом дозволяє збільшити врожай огірків, запилених бджолами. Приготувати розчин не складе труднощів. Для цього 1 чайну ложку меду розводять у склянці теплої води та перемішують до повного розчинення солодкого компонента. Рослини рекомендується обприскати. Тонкий аромат настою приверне бджіл, у результаті чого на кущах з'явиться багато плодів.

Читайте також