Ця хитрість допоможе відмити посуд від тіста за 10 хвилин: корисний лайфхак

Напевно будь-яка досвідчена господиня не раз стикалася із завданням, як швидко відмити посуд від тіста. На перший погляд, завдання не з простих. Однак, цей процес дуже легко прискорити і спростити.

Як відмити засохле тісто - проста хитрість

Цей маленький секрет завжди виручав господинь. Все, що потрібно зробити - залити теплою водою брудний посуд і трохи почекати, поки залишки тіста розмокнуть і більше не будуть "приклеєні" до поверхні.

Найкраще залишити столові прилади і ємності у воді на півгодини, але іноді буває досить і десяти хвилин. Все залежить від того, як сильно тісто встигло присохнути.

До того ж, використовуючи таку хитрість, вам не доведеться замислюватися, Як почистити губку від тіста. Відлиплі від посуду залишки найкраще починати прибирати за допомогою вінчика. І вже в кінці миття використовувати губку. В такому випадку ніяких проблем із забрудненням губки не буде.

Також не завадить у майбутньому і дієва порада, як відіпрати тісто від одягу, якщо раптом під час готування трапилася така неприємність. Необхідно забруднений предмет одягу на час (10-20 хвилин) замочити у холодній воді. Після цього губкою акуратно потерти пляму.

Читайте також