У Києві провели рейди нічними клубами: вручили понад 200 повісток чоловікам

У Києві правоохоронці разом із співробітниками військкомату провели рейди нічними закладами. Чоловікам призовного віку вручали повістки.

Про це інформує керівник столичної поліції Іван Вигівський.

Упродовж суботи та неділі поліцейські відвідали 420 закладів столиці. Було виявилено два заклади, які порушували комендантську годину. У цих закладах перебували 413 осіб, які також є порушниками комендантської години.

З числа цих громадян комісар перевіряв чоловіків призовного віку на наявність відповідних приписних посвідчень. У результаті 219 чоловікам було вручено повістки до військкомату.

Окрім того, правоохоронці виявили осіб, котрі мали при собі наркотичні речовини. За виявленими фактами було розпочато кримінальні провадження.

"Також поліцейські склали 73 адміністративні протоколи за статтями 178 - розпивання алкогольних напоїв у заборонених місцях, 173 - дрібне хуліганство, 185 - злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Ми й надалі будемо проводити такі відпрацювання, адже кожен мешканець столиці повинен розуміти усю серйозність ситуації та усвідомлювати небезпеку, яка нині ще є з боку країни-агресора", - прокоментував Іван Вигінський.

 

Читайте також