У Рівному ділянці біля "Сільпо" надали статус скверу

У Рівному земельній ділянці, розташованій на вулиці Київській навпроти "Сільпо", надали статус скверу. Таке рішення підтримали депутати міськради. 

Нагадаємо, що йдеться саме про територію, яка стала скандальною через зведення тимчасових споруд підприємцем Олександром Сачевчичем. Той отримав необхідні дозволи ще у січні 2021 року від колишнього заступника начальника управління архітектури та містобудування Андрій Юрков. 

Згодом Рівнерада зобов'язала головного архітектора Рівного Дмитра Котлярова скасувати ці дозволи. Однак, підприємець пішов у суд та призупинив дію наказу головного архітектора. Тим часом будівництво кіосків тривало і далі. 

Раніше міський голова Рівного Олександр Третяк пригрозив підприємцю демонтажем кіосків, якщо він сам цього не зробить до 18 жовтня. В останній своїй заяві мер Рівного заявив, що міська влада оскаржуватиме це рішення в апеляційній інстанції. 

Читайте також: "Швидко і легко цього "кіоскового дощу" ми не позбудемося" - головний архітектор Рівного про будівництво на Київській

Читайте також