VBET промокод: найкращі бонуси для українських гравців

З моменту легалізації грального бізнесу в Україні на ринок гемблінгу зайшло багато топових представників індустрії. З усього переліку покерних кімнат, що почали працювати в країні на законній основі, варто відзначити ВБЕТ Покер. У більшості румів нерідко трапляються акційні пропозиції у вигляді промокодів . В обговорюваній платформі їх називають VBET Bonuscode. У цій статті користувач може дізнатись більше про промокоди на ВБЕТ, а також отримати загальну інформацію про покер-рум.

VBET промокод: коротка довідка про рум

Перед тим, як застосовувати бонусні пропозиції, гравцю варто спочатку ознайомитися детальніше із загальними відомостями про покер-рум.

Відкриваючи покерну кімнату вперше, користувач може оцінити простий та зрозумілий інтерфейс платформи. У клієнті є зручні фільтри, завдяки яким обрати потрібну гру стає значно легше. Вони дозволяють швидко налаштувати кількість покеристів за столом, необхідний ліміт, валюту, формат та дисципліну.

Наразі столи в покер-румі ВБЕТ Покер мають три основні формати: 

  • Кеш-ігри – на лімітах починаючи з 0,01€/0,02€ і закінчуючи 25€/50€. Рум пропонує кеш у Лімітному та Безлімітному Холдемі, Холдемі +6, Пот-лімітній та п’ятикартковій Омасі, а також такий вид покеру, як Бадугі. Максимальна кількість гравців за всіма цими столами складає 6 покеристів. Фулл-ринг (9-макс) столів, на жаль, немає.

  • Спін&Го – популярні турніри із призовим фондом, який обирається щоразу випадковим чином. Від розміру бай-іну залежить і ймовірна величина призових. Наприклад, якщо зіграти в івенті за 100€, найбільший можливий виграш становитиме 100 000€. Наразі користувачі мають доступ до спін-енд-гоу турнірів від 0,50€.

  • Турніри – найбільш пропрацьований розділ покерної кімнати, де гемблер знайде безліч дешевих івентів вартістю до 5€. Також є багато безкоштовних турнірів, завдяки яким можна заробити ТМ (турнірні гроші), а також через них можна відібратися у великі івенти з масивними призовими фондами. В деякі закриті турніри неможливо потрапити без використання VBET Promo Code.

Якщо говорити про наявний трафік, то він тут невисокий, проте величезна кількість рекреаційних гравців, які приходять із сегменту ставок на спорт, суттєво компенсують цей недолік. 

А що ж таке VBET промокод та для чого він потрібен? Сам бонус-код є нічим іншим, як простим набором символів. Це можна порівняти із “читами” в комп’ютерних іграх, завдяки яким користувач отримує певні переваги в грі. Із промокодами ситуація схожа, гемблер здобуває ті чи інші привілеї при їх використанні. Це можуть бути як бонусні надбавки до банкролу, так і доступ до закритих івентів для обмеженого кола покеристів.

Де шукати VBET BonusCode та як його застосовувати

Шукаючи бонус-коди покеристи звертаються до різноманітних джерел, але не всі вони є надійними. Варто брати до уваги найпоширеніші, такі як: сторінки руму в соц.мережах, покерні сайти та блоги, e-mail розсилка, а також офіційний сайт ресурсу.

Важливо: обов’язково слід перевірити чи є промокод дійсним, оскільки деякі з них можуть бути із терміном придатності та не спрацювати при використанні. Зазвичай в описі до бонус-коду можна знайти всю необхідну інформацію.

Коли гравець уже має промокод VBET, то його треба застосувати розділі “Каса”, відкривши вкладку “Бонуси”. Там користувач побачить спеціальне поле “Промо код”, куди і треба ввести потрібну комбінацію символів. 

Варто також зазначити, що деякі промокоди мають певні умови для використання, наприклад поповнення балансу на ігровому рахунку, або реєстрація на гемблінг-платформі за партнерським посиланням.

Пропозиції для українських гемблерів

Окрім бонус-кодів покерна кімната пропонує безліч інших акційних пропозицій, на які варто звернути увагу. 

Перш за все, варто відзначити непогану систему бонусів та рейкбек. Якщо користувач здійснить перше поповнення ігрового рахунку на суму від 320?, то отримає надбавку у 300%.

Зверніть увагу: 300% VBET бонус на депозит буде нараховуватись у якості рейкбеку протягом певного часу і його необхідно буде послідовно відіграти. 

Що стосується рейкбеку, то на VBET Poker його максимальний відсоток становить 80%, щоправда, перш ніж дійти до такого високого рівня кешбеку, доведеться попітніти.

Награний рейк у цьому покер-румі визначається спеціальними балами “C”. У перерахунок на гривні 1 “C” становить 31?. Щоб отримувати повернення комісії у розмірі 80%, слід накопичити 5 000 “С”. 

Як уже було сказано раніше, в румі є багато різних фріролів. Переважно це степ-сателіти (відбіркові івенти) у більші турніри, де розмір призових подекуди може становити 50 000€ і навіть 100 000€.

Вкупі з усіма вищеперерахованими бонусами та маючи VBET Bonus Code, покерист має можливість витиснути максимум з усіх переваг руму.

Джерело: https://cardmates.ua 

Читайте також