Як правильно робити ставки в live-режимі

Популярні букмекери пропонують укладати парі у прематчі або live-режимі. Більшість беттерів ставлять у прематчі. Однак live-режим також поступово набирає популярність. До характерної риси цього режиму відносять можливість ставити після початку спортивного змагання. Більшість букмекерів приймають ставки лайв та створили дійсно комфортні умови для користувачів.

Розпис та ринки в live-режимі

Професійні беттери стверджують, що лінія в прематчі набагато ширша і глибша. Однак у live-режимі також можна вибрати масу різних подій:

  • класичні та екзотичні варіанти спортивних змагань;

  • політичні події;

  • матчі кіберспортивних дисциплін.

Live-ставки готові запропонувати основні та додаткові ринки. До додаткових ринків ставок відносять:

  1. Результат тайму.

  2. Тайм-матч – результати певного тайму.

  3. Індивідуальна статистика – показники конкретної команди чи гравця.

  4. Події матчу.

Коефіцієнти у цьому режимі швидко змінюються, тому краще діяти швидко. Перед тим, як робити онлайн-ставки на спорт необхідно вивчити прогнози від професійних беттерів.

Зміна котирувань в режимі live

У режимі реального часу коефіцієнти також можуть змінюватися, як і в прематчі. Проте стрибки у live-режимі можуть більш значними. Найчастіше стрибки трапляються, коли травмуються спортсмени.

Ставки на спорт в live-режимі вважаються більш безпечними та прогнозованими. Відповідно, показники коефіцієнтів у цьому випадку досить низькі. Професійні беттери повідомляють, що можуть спостерігатися зміни. В інтернеті розміщено багато різних стратегій. Проте фахівці стверджують, що 100% робочих систем не існує. В окрему категорію можна винести лише «Вилки».

Якщо плануєте робити ставки, тоді потрібно враховувати, що більшість компаній забороняє використання цієї стратегії. Суть цієї стратегії полягає у проставленні протилежних результатів.

Чи потрібна підготовка до live-ставок

Прогнози у цьому режимі необхідно робити максимально швидко. В іншому випадку сайт букмекерських ставок просто не встигне прийняти парі. До найважливіших моментів відносять:

  1. Наявність стабільного з'єднання з інтернетом. Якщо виникли проблеми з мережею, то купон просто не сформується.

  2. Аналізуйте статистику та читайте новини про гру. Без попередньої підготовки ставки можна робити лише навмання.

Практично кожна спортивна дисципліна має нюанси і тонкощі, тому потрібно діяти обережно. Фахівці стверджують, що змагання серед чоловіків відзначаються стабільністю. Зустрічі з жінками можуть завершуватися з дивовижними результатами.

Основні переваги live-ставок

Ставки на спорт у live-режимі подобаються багатьом беттерам. До характерної риси подібних ставок відносять можливість швидко отримати дохід. Також вони вимагають від беттерів більше знань. При правильному підході до таких ставок можна швидко примножити банк. До переваг цього режиму належать наступні моменти:

  1. Можливість швидкого заробітку. Це головна причина, яка спонукає користувачів здійснювати ставки.

  2. Перегляд матчів. Беттери зможуть дивитися трансляції та додатково аналізувати ігри.

  3. Наявність найвищих коефіцієнтів. Котирування на деякі події можуть збільшуватися з часом. Однак, користувачі не завжди встигають зробити ставку на кращих умовах.

Це основні переваги, якими зможуть користуватися беттери. Професіонали рекомендують робити ставки лише у перевірених БК.

Читайте також