Як відбілити міжплиткові шви у ванній кімнаті: дієвий та швидкий спосіб

Кожній господині хочеться мати чисту й свіжу ванну кімнату, без плісняви та чорних міжплиткових швів. Для цього, необхідно робити регулярне прибирання, приділяючи особливу увагу швам, бо вони швидко забруднюються, чорніють або жовтіють. Якщо міжплиткові шви ще не встигли вкритися брудним нальотом, то краще заздалегідь обробити їх.

Ефективно відбілити шви можливо на ранніх стадіях забруднення.

Найдієвіші методи відбілювання міжплиткових швів.

Лимонна кислота відмінно та швидко видаляє темний наліт на міжплиткових швах. Для цього, необхідно змішати лимонну кислоту з миючим засобом для миття посуду до пастоподібної консистенції. Далі, цю суміш слід нанести на проблемні ділянки швів й залишити на 15 хвилин. Після цього, за допомогою непотрібної зубної щітки або жорсткої губки можна приступати до очищення швів. Потім, необхідно змити засіб чистою вологою ганчіркою.

Також, можна об’єднати лимонну кислоту з іншими засобами для більшої ефективності. Для цього, необхідно розвести однакову кількість лимонної кислоти, соди та гірчичного порошку до пастоподібної консистенції, яка має бути схожа на чистящий засіб. Готову суміш потрібно нанести на шви, залишити на 40 хвилин, а потім змити чистою вологою ганчіркою.

Читайте також