З полону на весілля: додому повернувся захисник "Азовсталі", якого вдома чекала наречена

З російського полону вдалося повернути захисника "Азовсталі", киянина Володимира, якого весь цей час вдома чекала наречена.

Як повідомляє "24 канал", Володимир у лавах ЗСУ - з 20 років. Він з Аліною познайомився у лютому 2021 року на сайті знайомств та невдовзі почали зустрічатися. На той момент захисник України вже півтора року служив у Маріуполі.

Пара жила разом, планувала спільне життя, а 1 грудня Володимир зробив дівчина пропозицію. Закохані купили обручки, сукню для нареченої, розпис планували у квітні.

Але війна вирішила усе за них. 

"Із самого початку розвитку наших стосунків я дала зрозуміти, що мені потрібна сімейна людина. Виявилося, що і Вова теж шукав серйозних стосунків. Характер у коханого спокійний, врівноважений. Уявляєте, ми за два роки жодного разу не посварилися. А ще Вова не курить і не п'є. З ним я дізналася і відчула, як це – коли тебе так сильно люблять. Я ніколи нічого не потребувала, не переживала. Вова завжди після роботи біг додому, був поруч", – розповіла Аліна.

Дівчина була вагітною, але втратила дитину через нервування.  Аліна завагітніла, але, на жаль, втратила дитину у квітні через переживання та нерви, коли вже не мала зв'язку з Володимиром.

Дівчина проживала у Маріуполі та пережила усі жахіття блокади – жила без світла та газу, воду набирала у колодязі, а їжею з нею ділилися українські військові. Аліна залишалася у Маріуполі до останнього та виїхала звідти 12 травня до рідних свого нареченого, які проживають у Києві.

Володимир отримав тяжке поранення і 17 травня його евакуювали з "Азовсталі" до окупованого Новоазовська. Потрапивши в полон, відтоді він жодного разу не зміг зв'язатися з нареченою. Опинившись у Києві, Аліна хотіла піти до РАЦСу, щоб їх розписали дистанційно. Але тепер пара зможе зробити це традиційно – 29 червня стало відомо, що Володимир вже на підконтрольній Україні території.

 

 

 

 

Читайте також